Corona / covid-19 og vores rejsemål

Rejser til Europa

Vær meget opmærksom på Udenrigsministeriets rejsevejledninger, da de ændres mindst én gang om ugen.

Klik her, hvis du bestiller rejse til Grækenland, Spanien, Dubai eller Rødehavet. Du skal være meget opmærksom på lokale indrejsekrav. Kravene betyder, at du fx skal registrere dig hos myndighederne i de respektive lande eller PCR-testes inden indrejse. Læs mere her.

Rejser til resten af verden (ud over EU).

På nuværende tidspunkt er unødvendige rejser til det meste af verden ud over EU aflyst indtil videre. Udenrigsministeriet opdaterer efter forudgående konsultation med EU disse land hver 14. dag.

Hvornår kontakter Atlantis Rejser mig?

Vi kontakter løbende vores gæster omkring 14 dage før rejse. Vi håber, I har tålmodighed til at vente på vores opkald. Vi skal hver uge desværre kontakte mange gæster. Du skal ikke fortvivle, for selvom vi først kontakter dig kort tid før afrejse, har du fortsat dine almindelige rettigheder efter Pakkerejseloven.

Skal jeg som gæst kontakte Atlantis Rejser?

Vi opfordrer til, at du som gæst afventer vores opkald, da vi vil sørge for at kontakte alle vores gæster i den rigtige rækkefølge. Har du i mellemtiden spørgsmål, beder vi dig kontakte os på mail@atlantisrejser.dk

Hvad er mine rettigheder, når Atlantis Rejser kontakter mig?

Når vi kontakter dig, kan vi tilbyde dig følgende valgmuligheder:

  1.  Du kan ved en charterrejse til Egypten ombooke din rejse til en senere dato uden meromkostning for dig, uanset hvornår du ombooker til. Vælger du at gøre dette, giver vi dig fx gratis mad på flyet oven i.
  2.  Du kan få et tilgodebevis på rejsens pris. Vælger du at gøre dette, giver vi dig en bonus på 10 % oveni.
  3.  Du er naturligvis beskyttet iht Pakkerejseloven, når du rejser med Atlantis Rejser. Alle gæster, der ønsker at hæve købet og få pengene refunderet, er naturligvis berettiget til dette.
Gælder ovenstående rettigheder for mig, hvis Udenrigsministeriet ikke fraråder rejser til den dato, jeg oprindeligt skal rejse?

Nej, i dette tilfælde er vores almindelige rejsebetingelser gældende, og vi vil kun kontakte dig, hvis UM fraråder rejser på den dato, hvor du skal rejse.

Hvor lang behandlingstid er der på refusion af mine penge?

Som følge af den ekstreme situation har vi en høj arbejdsbelastning, hvor en stor mængde annullerede, forkortede og afbestilte rejser skal håndteres. Vi beder derfor om din forståelse for, at refunderinger kan tage længere tid, end du ellers ville forvente – minimum 8 uger eller mere.

Hvis jeg har spørgsmål til refusion?

Har du spørgsmål til din refusion, beder vi dig om at sende en mail til os på mail@atlantisrejser.dk, hvor vores kundeserviceafdeling sidder klar til at besvare dit spørgsmål. Vores salgsafdeling kan desværre ikke gøre andet end at informere dig om dine rettigheder, og vi opfordrer derfor til, at du ikke ringer til vores salgsafdeling med spørgsmål hertil.

Skal jeg indbetale mit restbeløb på en rejse, der er booket med afgang til senere på året?

Du skal fortsat følge de almindelige betalingsbetingelser for din rejse for at undgå, at rejsen bliver annulleret. Ved en evt. annullering pga. manglende betaling af restbeløb, vil du miste det allerede indbetalte beløb.

Undlader du at betale rettidigt, vil rejsen automatisk blive annulleret uden yderligere varsel. Skulle UM fortsat fraråde ikke-nødvendige rejser til dit feriemål ved afrejsetidspunktet, vil du bl.a. få mulighed for at hæve købet.

Vi beklager dybt eventuelle gener som følge af ovenstående og håber på din forståelse og tålmodighed.

 

Vores telefontider i øjeblikket

Kontoret er lukket for gæster. Kun enkelte medarbejdere er på arbejde.

Vi har begrænset telefontid mandag-fredag kl. 10-11.
Telefonerne er lukket lørdag-søndag.

Du er meget velkommen til at sende os en besked på mail@atlantisrejser.dk.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Det travleste tidspunkt i luftrummet er fredage fra 14-16 i juli og august, hvor der er over 16.000 fly i luften samtidigt.

Vent venligst

Din anmodning behandles...