Atlantis Rejser, gør eventyret til dit – Kvalitetsrejser siden 1994.

Hos Atlantis Rejser giver vi dig en unik mulighed for selv at sammensætte din rejse med fly og hotel, uanset om du ønsker ren badeferie, kulturrejse eller storbyferie. Siden 1994 har vi sendt gæster på store oplevelser og vores mål er stadig at give dig en enestående ferieoplevelse efter dine ønsker.

Danish Travel Award-vinder 2017

Atlantis Rejser vandt i 2017 igen prisen som Danmarks bedste charterselskab ved den årlige prisuddeling ved Danish Travel Awards. Prisen i 2017 er vi særligt stolte af, da det er kunderne selv, der har valgt prisvinderen gennem en undersøgelse foretaget af det uvildige analyseinstitut Epinion, som har spurgt et repræsentativt udvalg af danskere om deres oplevelser af rejseselskaberne på deres ferier. Vi takker endnu engang vore mange glade gæster for anerkendelsen, og arbejder videre på fortsat at være danskernes bedste charterbureau, også i fremtiden.

Stort udvalg af destinationer

Atlantis Rejser tilbyder rejser til mange forskellige lande i hele verden,  men primært til  Egypten med fly både Billund og Kastrup hver uge året rundt, med rejselederservice og udflugter.

På vores langdistanceruter mod Asien, flyver vi med nogle af verdens bedste ruteflyselskaber, herunder Singapore Airlines, Qatar Airways, Thai Airways og Emirates Airlines,  som vi primært benytter til destinationerne Dubai og De Forenede Arabiske Emirater. Disse rejser er uden rejselederservice.

Vi kan derfor tilbyde flyrejser med 5-stjernede flyselskaber til en lang række populære destinationer, her i blandt flere destinationer i Sydøstasien, som f.eks. Thailand, Bali eller Singapore m.fl. Vi tilbyder også rejser til andre  eksotiske destinationer som Maldiverne,  Mauritius, Seychellerne og Zanzibar. Disse rejser er uden rejselederservice.

Pakkerejse med hotel og rutefly

Udover ovenstående destinationer tilbyder Atlantis Rejser et stort antal destinationer i Middelhavsområdet: Tyrkiet, Grækenland, Italien og Spanien med både Mallorca og Canarieøerne.  Vi har også rejser til Marokko,  både Agadir og Marrakech, samt Jordan og Oman.

På alle disse rejsemål kan du selv sammensætte den helt perfekte rejse på individuel basis. Denne pakkerejseform er meget fleksibel, da du næsten kan vælge frit,  hvilke dage og rejselængde du ønsker, samt hvilket flyselskab, du ønsker at flyve med, da det er individuel rutefly. Disse rejser er uden rejselederservice.

Dvs. rejserne er på egen hånd, men på de fleste af disse destinationer tilbyder vi service som transport til/fra hotel og udflugter via vores lokale samarbejdspartner og lokale guider.
Bemærk venligst, at der på rejser med rutefly kan være forskel på, hvad prisen inkluderer herunder: bagage og mad på flyet. Dette vil fremgår af din billet. Du vil kunne tilkøbe de ekstra services direkte hos flyselskaberne via deres hjemmeside og med dit referencenummer.

Pakkerejse med rejselederservice (charterrejse)

En pakkerejse med rejselederservice er en pakkerejse med ugentlige fly og hotel til en af vores destinationer med faste ugentlige fly til Egypten, herunder; Sharm el Sheikh, Hurghada, El Gouna, Soma Bay, Makadi Bay, Luxor, Krydstogt på Nilen og rundrejser i Egypten.

På en rejse til en af ovenstående destinationer tilbyder vi dansktalende rejselederservice,* og vores rejseledere vil være til stede i lufthavnen, sørge for bustransfer og være på vores hoteller til træffetider og på udvalgte udflugter. En pakkerejse med rejselederservice ligger fast på bestemte afrejsedage og vi flyver direkte til det enkelte rejsemål. Du kan læse mere om det enkelte flyselskab her.

Vi er specialister i rejser til Egypten og vi har et indgående kendskab til alle hoteller og mere end 25 års erfaring på alle vores destinationer i Egypten. *bemærk venligst, at der på vores Rundrejser i Egypten er engelsktalende rejseleder i Cairo.

Vi foretrækker ærlighed

Hos Atlantis Rejser foretrækker vi at være ærlige. Så ærlige, at vi mange steder har trukket en stjerne eller to fra de officielle hotelklassificeringer i Egypten. Derfor vil du opleve, at vi kun har givet tre eller fire stjerner til det samme hotel eller krydstogtsskib, som andre måske har givet flere stjerner. Du kan læse mere om vores hotelklassificering – Klik her.

Vi foretrækker også at være ærlige omkring de situationer, som kan opstå, når man rejser i lande, hvor ikke alt fungerer på samme måde, som vi er vant til fra Danmark. Derfor har vi udviklet en række gode råd, som vi vil opfordre dig til at læse, før du rejser.

Atlantis Rejser har rigtigt mange gengangere og op mod en tredjedel af vores gæster har rejst med os før.  Den loyalitet arbejder vi hårdt på at belønne ved konstant at forbedre vores service og udvide og forfine vores udvalg af hoteller og oplevelser.

I dag er Atlantis i gang med at etablere sig i resten af Skandinavien, og vi har i den forbindelse oprettet et selskab i Sverige, som fungerer som vores hovedkontor. I den forbindelse er alle vore gæster dækket af den svenske rejsegaranti, der på ingen måde adskiller sig fra den danske i forhold til gæsternes sikkerhed. Du kan dog stadig besøge vort salgskontor i København, hvor du kan få en personlig betjening af vore dygtige rejsekonsulenter.

Atlantis-logoet

Atlantis Rejser blev etableret i 1994 og var det første danske rejseselskab, der tilbød rejser til den dengang ukendte badeby Sharm el Sheikh i Egypten. Siden specialiserede Atlantis Rejser sig i rejser til Egypten, hvor vi også stadig er førende, når det gælder rundrejser, kombinationsrejser og Nilkrydstogt. Af samme årsag er logoet et symbol fra Det Gamle Egypten.

Horus-øjet er et oldegyptisk symbol, der helt tilbage i Det Gamle Egyptens tidligste historie blev kædet sammen med gudinden Wadjet. Symbolet stod for beskyttelse af bl.a. farao, og senere satte man øjet i forbindelse med himmelguden Horus med falkehovedet. Falkens øjne kom til at stå for solen og månen, men den vigtigste betydning var stadig beskyttelse. I dag er øjet et af de symboler, der med det samme får alle til at tænke på myter, mystik og Det Gamle Egypten.

Dyrevenligt rejseselskab

Atlantis Rejser er i 2019 blevet erhvervsstøttesponsor for Dyrenes Beskyttelse, på samme måde, som vi samarbejder med World Animal Protection. Atlantis Rejser støtter på ingen måde shows med delfiner eller andre havpattedyr i fangenskab, ligesom vi heller ikke ønsker at støtte aktiviteter med elefanter i fangenskab.

Du kan læse mere om de to organisationers arbejde her:

Dyrenes Beskyttelse

World Animal Protection

Ønsker du at blive kontaktet af os?

Skriv en mail til vores Salgsafdeling

Ønsker du at blive kontaktet af Kundeservice?

Skriv en mail til vores Kundeserviceafdeling

Kontakt os:

Ring til os på telefon 7022 4840

Åbningstider kontor:
Mandag-fredag kl. 9-16

Vi har telefontid mandag-fredag kl. 10-15.
Telefonerne er lukket lørdag-søndag.

Besøgsadresse i København
Atlantis
Parken, Per Henrik Lings Allé 4
2100 København Ø

Rejsearrangør
Global Travel Scandinavia ApS
CVR. 39945142
Per Henrik Lings Allé 4
2100 København Ø
Rejsende er dækket af den danske Rejsegarantifonden nr. 3324.

Bankforbindelse
Danske Bank

Bemærk venligst, vi pålægger ikke kortgebyr, hvis du betaler med Dankort, Visa/Dankort, Visakort eller Mastercard udstedt indenfor EU. Hvis du betaler med Visakort eller Mastercard udstedt udenfor EU, tillægges et gebyr på 2,6%. Ved brug af American Express tillægges et gebyr på 2,9%

Presse

Alle pressehenvendelser bedes rettet til
Kommunikationschef Pernille Ammitzbøll.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Verdens største hotel ligger i Malaysia. Det hedder First World Hotel og har 7.117 værelser og over 40 restauranter.

Vent venligst

Din anmodning behandles...